Kaj je generično vs. Zdravila blagovne znamke: Kakšna je razlika? – Ro?

  • 12 januarja, 2023
  • No Comments

Kaj je generično vs. Zdravila blagovne znamke: Kakšna je razlika? – Ro?

KazaloNepristranski pogled https://lekarna-slovenija.com/genericna-levitra-vardenafil/ na kratko izdajo – AsperGlavna načela izobraževanja zaposlenih o tem, kako generična zdravila …

, M, Wellness Startup v Indiji. Mera Medicare je spletni sistem, ki bolnikom omogoča pridobivanje zdravil na internetu in tudi stroškovno učinkovito.

Zakaj so generiki cenejši od zdravil z blagovno znamko? Generični proizvajalci se ne soočajo z enakimi cenami kot proizvajalci zdravil z blagovno znamko. To je posledica dejstva, da je proizvajalec blagovnih znamk pogosto izumil zdravilo, postopek, ki lahko stane sto milijonov dolarjev. To je obrazložitev za patenti zdravil: farmacevtskim podjetjem ponujajo trajanje let, ko lahko samo zaslužijo denar na predmetu, v katerem so dejansko vložili ogromno naložbo.

Za generičnega dobavitelja takšne naložbe ne zahtevajo v razvoju in tudi ne v oglaševanju. Formula zdravila je razumljena, medicinski testi so polni; Edina povpraševanje generičnega proizvajalca je, da regulativnim organom pokaže, da je njegova različica tako velika in tudi zanesljiva pri ljudeh kot začetnica. To je velika finančna prednost za ta podjetja, zato so njihova droga lahko veliko cenejša.

Običajno ne vidite oglasov za generike. Morda je ta odsotnost neposredne izpostavljenosti in sijaja, ki posameznikom naredi generike “manj neverjetne”, pravi William Shrank, docent za zdravila na Harvard Medical Institution.

Ker ima razkrivanje, registracijo in prodajo ekskluzivnih zdravil, ki temeljijo na raziskavah, ima danes več velikih poslov z zdravili za ustvarjanje in tržno skupna zdravila. Ekskluzivne roke se večinoma zmanjšujejo (e. g., GSK naj bi le 25% prihodkov od ekskluzivne prodaje zdravil), vendar še vedno porabijo 1418% svojega zaslužka na R&D, ki jasno izdeluje farma med eno najbolj raziskovalno intenzivno industrijo.

Pharma poskuša znižati vpliv bližajočega se izteka licence. Vse poskuša podaljšati izraz in vredno lastniškega stanja. Prizadevanja so sestavljena iz tega, da je zdravilo manj zapleteno, da bi od dvakrat na dan zagotovili, od, dvakrat na dan, z dolgotrajno rešitev za sproščanje; podaljšanje otroške raztopine; celo preložitev začetka generičnih izdelkov z zakonitimi in morda ne tako zakonitimi ponudbami; pa tudi staromodne znižane stopnje.

Naša generična zdravila: Kaj morajo starši poznati PDF

Prav tako lahko veliko bolj iznajdljivo sestavijo povsem novo formulacijo z ločitvijo prvotno blagovne znamke racemične mešanice in iskanju odobritve dodatnega aktivnega enantiomera (E. g., esomeprazol in tudi omeprazol ter citalopram in escitalopram). 104 Postopek razširitve licenc ima dvomljivce, prav tako pa se imenuje “zimzeleni.”105, ko čas licence nepreklicno poteče, generični tekmeci že eno leto delajo, da so svoje skupne vrste odobrene, tako da so lekarne dosegli čim hitreje, kot je legitimno mogoče.

Če ima generični proizvajalec dobre farmako-ekonomiste in se drži, kako se razpršijo recepti ekskluzivne medicine med državami, lokacijami in indikacijami, prek številnih podjetij, ki so osredotočena na dajanje tovrstnih informacij o zdravilih na recept, po tem da bo zagotovo vedel, katera zdravila prinašajo znaten zaslužek za svoje razvijalce.

Če ima količino proizvodnje, da razpravlja o kroženju številnih skupnih izdelkov, ko bodo z velikimi kupci, potem bo to veliko napravo nahranil s povsem novimi izdelki, torej s povsem novimi generiki za izdelavo in trženje. Pri konkurentih z različnimi drugimi velikimi generičnimi proizvajalci mora hitro dostaviti svoje predmete in tudi poceni.

LEAVE A COMMENT